У Києві вилучили піратських дисків на 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві вилучили піратських дисків на 1 млн грн

Казна та Політика
2906
У Києві працівники відділу боротьби зі злочинами у сфері інтелектуальної власності і комп'ютерних технологій Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України виявили і звільнили підпільне складське приміщення. Про це повідомили у прес-службі МВС.
Під час огляду складського приміщення вилучено майже 25 тис. DVD-дисків із записами аудіовізуальних творів і фонограм, упаковки яких не були марковані контрольними марками, і більше 35 тис. поліграфічних обкладинок до них. Загальна сума вилученого, за приблизними підрахунками, перевищує суму 1 млн грн.
Вказана продукція надходила на територію України із Російської Федерації і вироблялася на підпільних точках, розташованих на території України.
У приміщенні складу формувалися оптові замовлення на DVD, і одним із відомих автоперевізників готова продукція переправлялася у різні регіони України.
Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ст. 203-1 "Незаконний обіг дисків для лазерних систем прочитування, матриць, устаткування і сировини для їх виробництва" і ст. 176 "Порушення авторських і суміжних прав" Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас