Відбулися чергові збори Ділового Клубу Nexia Ukraine на тему "Податковий Кодекс: плануємо роботу на 2011 рік" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбулися чергові збори Ділового Клубу Nexia Ukraine на тему "Податковий Кодекс: плануємо роботу на 2011 рік"

332
10-го грудня в Луцьку та 17-го грудня у Львові відбулися чергові збори Ділового Клубу Nexia Ukraine. Особливістю цих зборів було те, що вони проводились разом зі Спільнотою Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.
Предметом обговорення на зборах, у яких взяло участь понад 100 представників середніх та великих компаній, був Податковий кодекс, який набирає чинності з 1 січня 2011 року.
Організаторами заходів виступили:
українські представниками міжнародної мережі незалежних аудиторів та консультантів Nexia International (Нексія ДК. Аудитори і Консультанти (www.dk.ua) та адвокатська компанія Павленко, Стаценко і Осінчук (www.pso.com.ua));
Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету (www.lvbs.com.ua).
Основні новації в оподаткуванні висвітлили партнери напрямку аудиту Роман Білик та Микола Романюк, консультанти з питань оподаткування Емілія Оркуш та Роксолана Поцюрко. Про вплив Податкового кодексу на міжнародну структуру бізнесу розповідали партнер напрямку міжнародного права Андрій Костюк та адвокат Наталія Якібчук. Після доповідей була сесія запитань та відповідей, на якій усі учасники Ділового Клубу Nexia Ukraine мали змогу поставити свої запитання до доповідачів. Збори завершилися традиційно неформальним спілкуванням та невеликим фуршетом.
Партнером заходу у Луцьку була компанія "ГРАНД ПЕРСОНА" (grandpersona.com.ua), зокрема, "CARAMEL CAFE".
Наступні збори Ділового Клубу Nexia Ukraine плануються на початку березня. Участь у Клубі для представників компаній є безкоштовною, однак для участі необхідна попередня реєстрація.
За детальнішою інформацією про участь у Діловому Клубі Nexia Ukraine, будь ласка, звертайтеся до менеджера з розвитку Nexia DK Сергія Сумнікова (SergiySumnikov@dk.ua).
За детальнішою інформацією про участь у Спільноті LvBS, будь ласка, звертайтеся до координатора проектів Олесі Стасів (ostasiv@lvbs.com.ua).
За матеріалами:
ДК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас