ФДМ: Заявки на купівлю 16,24% "Полтаваобленерго" подали дві компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ: Заявки на купівлю 16,24% "Полтаваобленерго" подали дві компанії

867
Наступні документи, які опублікує сайт WikiLeaks, будуть стосуватися Ізраїлю.
Зокрема, в них буде розповідатися про війну в Лівані в 2006 році і вбивство в Дубаї одного з лідерів ХАМАСу Махмуда аль-Мабуха, розповів засновник ресурсу Джуліан Ассанж.
За його словами, всього буде опубліковано 3700 документів. Джерело більшості з них - 2700 штук - посольство США в Тель-Авіві.
У Лівані ізраїльтяни воювали проти ісламського руху "Хізбалла". Військовий конфлікт почався після обстрілу бойовиками території Ізраїлю і тривав 34 дні.
Махмуд аль-Мабух був убитий в січні 2010 року. ХАМАС звинуватив у вбивстві "Моссад" - розвідку Ізраїлю. Влада цієї країни заперечує свою причетність до злочину.
Ассанж також спростував чутки про те, що WikiLeaks уклало з Ізраїлем секретний договір, за яким ця країна не стане мішенню чергових викриттів. За його словами, таких домовленостей портал не укладав з жодною державою світу.
WikiLeaks раніше публікував секретні документи про збройні конфлікти в Афганістані та Іраку. Крім того, ресурс виклав у відкритий доступ листування американських дипломатів з декількох країн. Джуліан Ассанж розповідав, що далі піде публікація секретних відомостей про банки.
В даний час Ассанж перебуває в Лондоні, де чекає рішення суду про екстрадицію до Швеції, де його звинувачують в домаганнях. Сам засновник WikiLeaks вважає, що справу проти нього завели на вимогу США, жорстко розкритикували публікацію сайтом секретних матеріалів
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас