Süddeutsche Zeitung: Відносно опозиції Янукович діє нерозумно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Süddeutsche Zeitung: Відносно опозиції Янукович діє нерозумно

Казна та Політика
402
Вже з першого погляду складається враження, що звинувачення проти Юлії Тимошенко сфабриковане. Як зазначається, при перебуванні главою уряду вона перерахувала до державної пенсійної каси гроші, призначені для охорони довкілля.
У нормальній демократичній країні таке ні в якому разі не стало б предметом судового розгляду. Але в Україні процес демократизації поки зазнає невдачі.
Виправдання тому, як новий президент Віктор Янукович вчиняє з нинішньою опозицією, бути не може. Жодних сумнівів: за підтримки генеральної прокуратури він має намір помститися героям "Помаранчевої революції" за те, що шість років тому вони усунули його від влади.
До сих пір Янукович не зробив жодного кроку до того, аби згуртувати розколену країну. Адже він без зусиль міг би зробити жест примирення на адресу опозиції, яку підтримує як Центральна Україна в особі Києва, так і західна частина країни.
Те, що замість цього він при кожній нагоді провокує опозицію, вкрай нерозумно. Адже в результаті щонайменше половина земляків довго входитиме до числа його постійних ворогів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас