ГПУ: Луценка звинувачують у заволодінні державними коштами - понад 238 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ: Луценка звинувачують у заволодінні державними коштами - понад 238 тис. грн

Казна та Політика
1247
Генеральна прокуратура України пред'явила звинувачення колишньому міністру МВС Юрію Луценку про заволодіння державними коштами, внаслідок чого державі завдано збитків на 130 тисяч гривень. Про це ІМК повідомили в прес-службі ГПУ.
Як раніше повідомлялося, Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України 13.12.2010 закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та співробітника цього міністерства Леоніда Приступлюка.
Зокрема, Юрій Луценко звинувачується за ч. 5 ст. 191 КК України у заволодінні, за попередньою змовою з Леонідом Приступлюком, шляхом зловживання службовим становищем державними коштами на суму понад 238 тис. грн. і за ч.3 ст.365 КК України у перевищенні службових повноважень, внаслідок чого державі завдано матеріальної шкоди на суму понад 130 тис. грн.
У зв'язку з заявленими клопотаннями обвинуваченим Юрія Луценку та Леоніду Приступлюку надано матеріали справи для ознайомлення.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас