У мешканця Донецька за борги перед тепломережею опечатали телевізор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У мешканця Донецька за борги перед тепломережею опечатали телевізор

Казна та Політика
150
В одного з мешканців Донецька за борги перед комерційно-комунальним підприємством "Донецькміськтепломережа" за борги опечатано телевізор.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляє комунальний портал Донецької міської ради.
У повідомленні наголошується, що днями відбувся черговий рейд зі стягнення заборгованості за послуги теплопостачання з жителів Донецька і зокрема з мешканців, які проживають в Київському районі міста. Даний рейд проходив спільно з представниками тепломережі та співробітниками виконавчої служби юстиції Київського району. Сума заборгованості жителів Київського району перед міськтепломережею на 1 листопада 2010 року становила 16,1 млн. грн.
Виконавча служба відвідала трьох абонентів Київського району і стягнула суму в розмірі 5,5 тис. грн. Двоє боржників повністю виплатили суму заборгованості. А третій абонент частково розплатився за борги перед ККП "Донецькміськтепломережа", і тимчасово залишився з арештованим майном (телевізором), який йому залишили на зберігання в опечатаному вигляді.
Комунальники пояснили, що опечатаним (арештованим) майном абонент не має права користуватися до повного зняття арешту, інакше буде накладено відповідний штраф.
"Людина з арештованим телевізором" пообіцяла до кінця місяця повністю сплатити суму боргу, і лише після цього виконавча служба зніме пломби з арештованого майна, а неплатник в новий рік увійде не лише без боргу, але й зможе радісно дивитися по своєму телевізору новорічні програми", - сказали в міськтепломережі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас