СБУ просить позбавити недоторканності нардепа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ просить позбавити недоторканності нардепа

Казна та Політика
3008
Служба безпеки України (СБУ) направила до Генеральної прокуратури України подання на зняття депутатської недоторканності з одного з парламентаріїв.
"Ми свою роботу виконали. Подання на зняття депутатської недоторканності до прокуратури подали", - сказав глава СБУ Валерій Хорошковський в середу на брифінгу в Києві.
Він підкреслив, що в даний час Генпрокуратура вивчає це подання. "Після того, як наші мотивації будуть прийняті, Генпрокуратура ухвалить остаточне рішення, направляти чи не направляти подання до Верховної Ради", - пояснив глава СБУ.
При цьому Хорошковський сказав, що не може уточнити прізвище цього народного депутата.
Як повідомлялося, Хорошковський анонсував у Брюсселі намір СБУ зняти депутатську недоторканність з одного з парламентаріїв.
Як повідомлялося, голова Верховної Ради Володимир Литвин не знає, стосовно кого з народних депутатів має надійти подання СБУ про позбавлення депутатської недоторканності. 12 листопада генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що до Генпрокуратури не надходило подання від СБУ на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата і звернення до парламенту для зняття з нього недоторканності.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас