ДКЦПФР зареєструвала випуск акцій АППБ "Аваль" 18-ї емісії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДКЦПФР зареєструвала випуск акцій АППБ "Аваль" 18-ї емісії

Фондовий ринок
84
Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку зареєструвала випуск акцій акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» 18-ї емісії загальним обсягом 158,5 млн. грн., у результаті підписки на які статутний капітал банку збільшився до 500 млн. грн.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на першого заступника голови правління АППБ «Аваль» Івана Волошка.
Зміни у статуті банку у зв’язку зі збільшенням статутного капіталу Національний банк України зареєстрував 23 грудня п.р.
Підсумки підписки на акції банку 18-ї емісії було затверджено загальними зборами акціонерів АППБ «Аваль» 29 листопада п.р. у м. Рівне.
Збільшення статутного капіталу, як заявив банкір, дасть можливість банку підвищити фінансову стабільність і забезпечити подальший його розвиток. Кошти, отримані у результаті емісії, банк планує направити на кредитування підприємств базових галузей економіки, зокрема — сільгоспвиробництва, переробної, харчової, суднобудівної, металургійної та хімічної промисловості, а також на подальший розвиток філіальної мережі банку.
У наступному році банк планує наростити статутний капітал до 650 млн. грн.
На сьогодні акції АППБ «Аваль» розподілено серед 132 тис. фізичних осіб і групою компаній. Найбільшим акціонером є «Укртелеком».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас