Німеччина б'є рекорди за кількістю туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина б'є рекорди за кількістю туристів

Казна та Політика
634
За заявою Національного комітету у справах туризму Німеччини, країна наближається до рекорду за кількістю туристів, які зупинилися тут на добу і більше. До кінця 2010 р. очікується, що число короткочасних турів перевалить за позначку 60 мільйонів. Це на 5 мільйонів більше, ніж в 2009 р.
Найактивнішими гостями Німеччини стали британці. З початку поточного року по вересень жителі Туманного Альбіону провели тут майже 3,2 мільйона ночей, на 14,8% більше, ніж за аналогічний період минулого року. У 2011 р. німецька туріндустрія планує провести низку рекламних акцій, а також відкриє нові пропозиції для мандрівників, які бажають поправити своє здоров'я. Крім цього, у країні пройдуть святкові заходи на честь 125-річчя національного машинобудування, а також відбудеться чемпіонат світу з футболу серед жіночих команд.
Підбиваючи підсумки року, що минає, співробітники туристичної галузі Німеччини відзначають, що зростання інтересу до країни було викликане низкою знаменних дат і подій. Наприклад, до їх числа входить 200-річчя знаменитого Октоберфеста і звання Культурної столиці Європи, присвоєне одному з міст у 2010 р., а також численні виставки.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас