Чернігову не вистачає 12 мільйонів гривень на виплату зарплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернігову не вистачає 12 мільйонів гривень на виплату зарплат

Казна та Політика
172
У міському бюджеті Чернігова для виплати заробітної плати за грудень працівникам бюджетної сфери не вистачає 11,7 мільйонів гривень.
За словами заступника міського голови- начальника фінансового управління Віктора Бистрова, працівники органів місцевого управління навіть не отримали авансу за грудень.
Цю інформацію підтвердив і голова бюджетної комісії міської ради Ігор Москаленко, назвавши ще більшу суму загального дефіциту бюджету міста. "Дійсно, дефіцит міського бюджету є, в сумі 14 мільйонів гривень", - сказав він.
Разом з тим, за словами депутата В'ячеслава Лебедя, із 2002 року в Чернігові ще не було такої ситуації, аби бюджетникам до нового року не виплатили зарплату за грудень.
Водночас під час сесії міськради Чернігівський міський голова Олександр Соколов переконував депутатів, що він особисто і весь виконком роблять все можливе для отримання субвенції на погашення існуючого дефіциту з обласного або державного бюджету. Подібна ситуація була у Чернігові і торік. Тоді міському бюджету не вистачило 9,3 мільйонів гривень, але в останній момент уряд надав необхідні кошти.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас