До шорт-листу престижної юридичної премії British Legal Awards вперше потрапила українська компанія – та навіть посіла друге місце — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До шорт-листу престижної юридичної премії British Legal Awards вперше потрапила українська компанія – та навіть посіла друге місце

737
Міжнародна юридична компанія Integrites опинилась серед 6 фіналістів на цю премію у категорії "Європейська юридична команда року".
"Побачивши себе у шорт-листі, ми не повірили – думали, це розіграш. British Legal Awards для юристів – це як "Оскар" для акторів", - каже партнер Integrites Андрій Ляхов, який представляв компанію на урочистій церемонії нагородження у Лондоні.
Приз у вигляді срібної тарілки дістався компанії Cleary Gottlieb Steen & Hamilton. "Програти такій компанії дуже почесно. Навіть відповідати критеріям відбору та бути відзначеними номінацією – це вже успіх", - відмічає пан Ляхов. Голова журі конкурсу Біл Найт, екс-президент Лондонського юридичного товариства, відзначив Integrites як runner-up (тобто посіли друге місце) та висловив впевненість, що побачить Integrites серед переможців.
Про премію:
British Legal Awards – одна із найпрестижніших юридичних премій у світі. Вона заснована британським щотижневиком Legal Week. Експертне журі щороку обирає номінантів та переможців серед британських та міжнародних компаній. Нагороди присуджуються у 28 номінаціях окремим юристам, командам та фірмам.
Урочисте святкування проходило у старовинному старинному будинку Old Billingsgate Market на березі Темзи. Окрім вручення нагород, у цьому році організатори влаштували благодійний аукціон на користь людей із фізичними вадами, концерт американської співачки Шеріл Кроул та танці до ранку.
Будемо раді розповісти додаткові подробиці
Катерина Панова
PR Manager
pr@integrites.com
Tel.: +38 (044) 391 38 53
Mob.: + 38 (050) 351 34 28
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас