У США безкоштовно вакцинують від грипу 350 тисяч осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США безкоштовно вакцинують від грипу 350 тисяч осіб

Казна та Політика
1238
Державний департамент охорони здоров'я та соціальних послуг США спільно з однією з провідних аптечних мереж ввів проект безкоштовного щеплення від грипу жителів 15 заздалегідь вибраних регіонів країни, повідомляє телеканал АВС.
Фармпредставники передали на безоплатній основі 350 000 доз вакцини від грипу.
Це перша подібна ініціатива, адже вона стосується не просто щеплення представників груп ризику, а всіх, хто хоче попередити хворобу. Єдине, що служило орієнтиром для організаторів проекту, - широке охоплення вакцинацією афро-американців і представників інших національних та етнічних груп, які зазвичай залишаються менш задіяними в глобальних процесах охорони здоров'я, порівнюючи з білими і англосаксами.
Варто також зауважити, що зараз у США від сезонного грипу щеплено вже третину населення, і процес вакцинації триває. Причому цього року він вирізняється високим рівнем розповсюдження інформації про необхідність вакцинації. Серед способів донесення знань - повідомлення поштою та SMS, спеціалізоване навчання в школах, радіоповідомлення, спеціальні лекції серед ділових людей, а також заняття в центрах сімейної медицини.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас