АТ Кредит Банк: поширена ДПА у Львівській області інформація є неправдивою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ Кредит Банк: поширена ДПА у Львівській області інформація є неправдивою

88
У зв”язку з поширеною у ЗМІ прес-службою ДПА у Львівській області інформації про порушення проти шести посадових осіб Кредит Банку (Україна) кримінальних справ за недотримання податкового законодавства, Правління АТ “Кредит Банк (Україна)” заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності і категорично заперечує цей факт.
ДПІ міста Львова за результатами річної перевірки були складенні податкові повідомлення – рішення, за якими ставилися під сумнів дії Банку по віднесення на валові витрати створення страхових резервів під активні банківські операції. Ці рішення Банком оскарженні в суді.
Господарський суд Львівської області 17.12.2002 року виніс рішення, яким задовольнив позов Банку і рішення податкової інспекції скасував. Правильність дій Банку підтверджується висновками спеціалістів НДІ фінансового права ДПА України, Інституту держави і права АН України, комітетом Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та Національним Банком України.
Правління АТ “Кредит Банк (України)” переконане, що законність та дотримання відповідних юридичних процедур є пріоритетом в Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас