АТ “Кредит Банк” відкрив відділення банку в Жидачеві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ “Кредит Банк” відкрив відділення банку в Жидачеві

131
26 грудня АТ “Кредит Банк (Україна)” урочисто відкрив Жидачівське відділення Першої Львівської філії.
На відкриття нового відділення зі Львова приїхали голова правління АТ «Кредит Банк (Україна)» Степан Кубів і директор Першої Львівської філії Богдан Дубас, які разом із мером міста Жидачів Михайлом Щуйком і заступником голови Жидачівської районної адміністрації Іваном Романівим привітали усіх присутніх клієнтів та працівників банку, гостей та мешканців Жидачева з важливою подією.
Головною умовою відкриття відділення є задоволення потреб уже діючих клієнтів банку в цьому регіоні. Всього за два місяці було реконструйовано частину центрального універмагу міста й облаштовано відділення відповідно до всіх банківських європейських стандартів. Відділення буде надавати широкий спектр банківських послуг як фізичним особам, так і корпоративним клієнтам, орієнтуючись на якісні параметри їх обслуговування.
На сьогодні Кредит Банк (Україна) має 18 філій та 30 відділень в 15 областях України та в АР Крим. У планах банку на наступний рік інтенсивне продовження розвитку філійної мережі, шляхом відкриття нових відділень та філій по всій країні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас