Акціонери "Київгазу" змінили гендиректора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери "Київгазу" змінили гендиректора

Енергетика
331
Генеральним директором підприємства з газопостачання та газифікації ВАТ "Київгаз" обрано Сергія Горового. Як повідомляється в прес-релізі компанії, таке рішення акціонери прийняли на зборах 17 грудня.
У повідомленні уточнюється, що Сергій Слєпкань, який обіймав з січня 2007 року посаду голови правління, обраний членом наглядової ради (НР) підприємства. Крім того, акціонери прийняли рішення про реорганізацію "Київгазу" у публічне акціонерне товариство.
С.Горовий з вересня 2010 року працював директором комунального підприємства (КП) "Київреклама".
Як повідомлялося, влітку 2010 року стало відомо про продаж Головним управлінням комунальної власності Києва 28,64% акцій "Київгазу" ТОВ "Фінансова компанія "Новий регіон". Нове керівництво Київської міської державної адміністрації (КМДА) на чолі з першим заступником Олександром Поповим заявило про намір оскаржити угоду в суді.
Господарський суд Києва 1 листопада в повному обсязі задовольнив позовні вимоги і визнав право власності на 28,46% акцій "Київгазу" за територіальною громадою столиці.
Таким чином, ЗАТ "Компанія Київенергохолдинг" належить 60% +1 акція "Київгазу", ще 28,64% акцій володіє територіальна громада столиці в особі Київської міської державної адміністрації.
Чистий прибуток "Київгазу" у 2009 році зменшився на 24,2% у порівнянні з 2008 роком - до 1,5 млн грн, тоді як чистий дохід зріс на 48,5% - до 816,172 млн грн.
"Київгаз" обслуговує розподільні газові мережі, розташовані на території столиці. Підприємство надає послуги з транспортування та постачання природного газу, а також з газифікації різних об'єктів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас