Новий відкритий інвестиційний фонд КУА "УкрСиб Ессет Менеджмент" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий відкритий інвестиційний фонд КУА "УкрСиб Ессет Менеджмент"

395
КУА "УкрСиб Ессет Менеджмент" у наступному році розширить ряд інвестиційних продуктів компанії.
Весною 2011 р., планується початок розміщення акцій нового відкритого інвестиційного фонду "А–віста". Даний інвестиційний фонд буде першим відкритим фондом у лінійці інвестиційних фондів компанії.
Ліквідність акцій фонду, а також його інвестиційна стратегія, що направлена на отримання інвестором максимального доходу у середньостроковому періоді – є конкурентними перевагами даного продукту.
Інвестиційний портфель фонду буде складатися з облігацій, акцій та інструментів грошового ринку, що дозволить інвестору використовувати можливості отримання прибутку на фондовому ринку, знижуючи ризики інвестування шляхом диверсифікації портфелю.
Створюючи даний фонд, компанія націлена на задоволення попиту на інвестиційні продукти, у першу чергу, зі сторони приватних інвесторів. Разом з тим, інституційні інвестори також можуть придбати цінні папери фонду.
Про компанію: ЗАТ "КУА "УкрСиб Ессет Менеджмент" була створена у грудні 2003 року. Компанія входить у найбільшу світову групу BNP Paribas Group. Активи в управління компаніїх – більше 652 млн. грн. Компанія управляє 6 ринковими та 5 венучурними інвестиційними фондами.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас