Кінах: Економіка України занадто повільно виходить з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Економіка України занадто повільно виходить з кризи

Казна та Політика
286
Сьогоднішній темп зростання економічних показників недостатній для підняття української економіки після кризи. Таку думку на засіданні Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) висловив його голова Анатолій Кінах.
"На сьогодні економіка України за результатами за 11 місяців (2010 року) фактично демонструє темп зростання до 5% ВВП і близько 11% - зростання промвиробництва. Маючи на увазі, що попередній 2009 рік був закінчений з показниками найгіршими в Європі, ВВП -15%, а промвиробництво - -22% (мова йде про падіння - прим. ред.), ви розумієте, що такі темпи для нашої держави недостатні. Нам знадобиться мінімум 2-3 роки, щоб вийти тільки на рівень 2007 року", - заявив Кінах.
За його словами, завдання сьогоднішньої влади полягає в тому, щоб на основі вже вжитих заходів створити умови для більш швидкого і динамічного зростання економіки. "Але, в той же час, нас дуже турбує, що ці проблеми на сьогодні поки що не вирішуються в контексті тих програм і стратегій, які повинні бути в основі кожного напрямку... з цього приводу ми будемо активно брати участь у таких напрямках, які стосуються вдосконалення грошово-кредитної банківської політики. Це питання, на нашу думку, є одним з найважливіших", - підкреслив Кінах
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас