Нардепи ПР заявляють, що нікого не били — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи ПР заявляють, що нікого не били

Казна та Політика
1212
Народний депутат від Партії регіонів Олександр Волков заперечує, що він бив народних депутатів від "Блоку Юлії Тимошенко - Батьківщина" під час бійки у четвер увечері у парламенті.
"Я бив? Я особисто нікого не чіпав. Я навпаки акуратно допомагав їм вийти, аби вони не спіткнулись", - сказав виданню "Сегодня" Волков.
"Ну, була сутичка, штовхались. Але вони перебільшують. Той, хто говорив, що у нього поламана щелепа, потім давав інтерв'ю журналістам. А я дуже добре знаю, що таке поламана щелепа - це харчування через трубочку", - додав депутат, у минулому - баскетболіст.
"Але президію ми звільнили. Немає таких фортець, які не можуть узяти більшовики", - процитував товариша Сталіна Олег Царьов.
У свою чергу, "регіонал" Владислав Лук'янов сказав, що депутати від Партії регіонів також постраждали під час бійки.
"Тимошенківці влаштували в залі барикади із стільців, і нам довелося їх розкидати. Коли ми проривалися, вони нас теж штовхали, хтось падав на ці стільці - у нас теж є і удари, і садно, але ми ж соплі не розмазуємо і не скавчимо. А якщо хтось отримав стільцем, то не треба було барикади з них ставити. У результаті ми зайняли президію і залишилися там ночувати", - сказав він.
Як повідомлялося, в результаті вечірнього штурму трибуни "регіоналами" до лікарні потрапили депутати від БЮТ Гнаткевич, Василь Кравчук, Володимир Бондаренко і Михайло Волинець.
Бютівці заявили, що їх били "регіонали" Олександр Волков, Петро Цюрко, Дмитро Саламатін, Царьов і Геллер
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас