Влада Києва не готова віддати до держбюджету 8,5 млрд грн зі столичного бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Києва не готова віддати до держбюджету 8,5 млрд грн зі столичного бюджету

Казна та Політика
159
Секретар Київської міської ради Олесь Довгий сподівається, що Верховна Рада перегляне нормативи вилучень з міського бюджету столиці до держбюджету в 2011 році.
На сесії Київради у четвер О.Довгий нагадав, що в поточному році вилучення з міського бюджету Києва до держбюджету передбачені на рівні 6 млрд грн. За його словами, в такій ситуації "Київ не може не лише розвиватися - він не може навіть дихати, виконувати елементарні функції, навіть зарплату виплачувати".
"А тут стоїть 8,5 млрд грн (сума вилучень з міського бюджету Києва в проекті держбюджету на 2011 рік - ред.). Це жах, і я думаю, що цей момент буде обов'язково відкоректований", - підкреслив секретар Київради.
Він повідомив, що голова Київської міськадміністрації Олександр Попов активно відстоює позицію міста в Кабінеті міністрів України.
"У мене була розмова з багатьма депутатами Верховної Ради, на бюджетній комісії була дискусія - у всіх депутатів Верховної Ради це викликало велике обурення", - заявив О.Довгий.
"У мене є велика надія, що у Верховній Раді між першим і другим читанням цей підхід до міста Києва буде змінено докорінно. Інакше я, в принципі, не бачу можливості не те що розвитку, просто навіть немає слів, яким чином характеризувати таке ставлення", - підкреслив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас