Британська поліція зайнялась пошуков злодіїв любителів джакузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська поліція зайнялась пошуков злодіїв любителів джакузі

Кримінал
73
У Великобританії з'явились злодії-любителі джакузі. Як повідомляє The Daily Mirror, злочинці здійснили щонайменше чотири пограбування житлових будинків, в кожному з яких вони купалися у джакузі господарів. Ці інциденти були зафіксовані у графстві Ланкашір на заході країни.
Як розповіли Ешлі і Шері Дікін, які стали жертвами пограбування, злодії - любителі джакузі увірвалися до їх будинку вночі, коли всі спали. При цьому заздалегідь вони викупалися у ванні, встановленій на задньому дворі будинку сім'ї. Потім зловмисники винесли з будинку електроніку та інші цінні речі на суму близько 3500 тисяч фунтів стерлінгів (більше чотирьох тисяч євро).
"Це дуже дивно. Але, можливо, вони від цього отримують задоволення. Ну, знаєте, деякі займаються скайдайвінгом, а інші вважають за краще купатися у чужому джакузі", - відзначила Шері Дікін. "Добре, що ми хоч би заховали різдвяні дарунки, і вони не змогли їх вкрасти", - резюмувала жінка.
Поліція графства розпочала розслідування і зайнялася пошуком злочинців. "Насправді все серйозно, хоча багатьом здасться, що це кумедно", - підкреслили у правоохоронних органах.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас