У США стали вилучати менше житла за борги по іпотеці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США стали вилучати менше житла за борги по іпотеці

Кредит&Депозит
231
У листопаді 2010 року було зафіксовано найменшу за два останні роки кількість подібних операцій. На думку аналітиків, причина цього зниження в тому, що кредитори по всій країні були змушені переглянути порядок вилучення нерухомості за борги.
До початку осені 2010 року в США різко зростала кількість відчужених об'єктів нерухомості. Проте в кінці вересня - на початку листопада було виявлено, що документи про відчуження житла нерідко видавалися з порушеннями: деякі кредитні організації зізналися в тому, що документи про позбавлення своїх клієнтів права викупу по заставних оформлялися без належної перевірки, тобто підписувалися "не дивлячись". Розслідування питання почалося в жовтні нинішнього року. У результаті в жовтні в США був введений мораторій на вилучення житла за борги по іпотеці.
Як передає Bloomberg з посиланням на дані компанії RealtyTrac Inc, число повідомлень про вилучення житла скоротилося в листопаді на 21% в порівнянні з жовтнем і на 14% в порівнянні з аналогічним періодом минулого. Число вилучених банками об'єктів нерухомості знизилося на 28% у порівнянні з жовтнем 2010 року і на 12% в порівнянні з листопадом 2009 року.
Проте загальне число об'єктів нерухомості, вилучених за борги за підсумками 2010 року, за приблизними оцінками складе 980 тис., що більше від показника 2009 року.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас