Китай cтане найбільшим ринком збуту Audi в 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай cтане найбільшим ринком збуту Audi в 2011 році

Казна та Політика
398
Китай в 2011 році стане найбільшим ринком збуту для автомобілів Audi, повідомляє ChinaPro з посиланням на прогноз головного фінансового директора компанії Акселя Штротбека.
Очікується, що в найближчі три роки Audi продасть приблизно 3 млн автомобілів китайським споживачам. Вже зараз машини класу "люкс" під брендом Audi найкраще продаються в Китаї, обганяючи BMW і Mercedes-Benz.
З січня по листопад 2010 року продажі Audi в Китаї зросли на 50%, досягши обсягу в 209,8 тис. машин. Стрімке зростання споживання на автомобільному ринку країни дозволяє компанії прогнозувати рекордні продажі до 2011 року.
Відзначимо, що наступного року Audi витратить на розвиток виробництва та модельного ряду за межами КНР близько 11,6 млрд євро. У поточному році обсяг світових продажів Audi може досягти 1,08 млн одиниць. Це на 14% більше, ніж у 2009 році.
Нагадаємо, що Audi є люксовим підрозділом німецької Volkswagen AG. В даний час автомобілі під маркою Audi в Китаї випускаються з конвеєрів підприємства, розташованого в місті Чанчунь, на півдні країни. Зараз німецька компанія займається розширенням наявних виробничих потужностей в Китаї.
Китайці вподобали німецькі автомобілі класу "люкс". Лідируючі позиції на цьому ринку в КНР займають відомі гіганти Аudi, BMW і Mercedes-Benz. За даними статистики, ця трійка виробників машин займає в сумі 76% китайського ринку люксових автомобілів.
За прогнозами аналітиків автомобільного ринку, в 2010 році в Китаї буде продано близько 17 млн легкових автомобілів. До 2011 року цей показник досягне понад 19 млн одиниць. Audi, BMW і Mercedes-Benz будуть утримувати лідируючі позиції в люксовому сегменті авторинку, який найшвидше розвивається в світі, уклав Штротбек.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас