Державних службовців чекає скорочення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державних службовців чекає скорочення

Казна та Політика
2525
Вчора стало відомо, що в органах виконавчої влади будуть проведені масштабні скорочення штатів. Зокрема, заступник голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак вчора заявив, що штат співробітників КМДА буде скорочений на 20%. За словами Мазурчака, після Нового року адміністрацію залишать близько 400 із 2200 працівників, а завершити розробку нової структури адміністрації і представити її журналістам планується цього місяця.
Зараз у мерії проводять аналіз діючої структури. При цьому Олександр Мазурчак запевнив, що всім звільненим за скороченням будуть виплачені компенсації. Нагадаємо, у травні Київрада підтримала запропонований Кабінетом міністрів проект оптимізації структури КМДА, скоротивши кількість головних її управлінь з 36 до 26, а управлінь - з 11 до 7, але не змінивши загальної чисельності співробітників. У серпні депутати міськради прийняли рішення про скорочення штату КМДА на 20% відносно його стану на 1 листопада 2009 року.
Крім КМДА, план скорочень штату до 17 грудня повинні представити всі міністерства. Про це вчора повідомив на засіданні Кабміну прем'єр-міністр Микола Азаров. "Уряд показав приклад, удвічі скоротивши склад міністрів, і прийняв постанову, за якою чисельність держслужбовців центральних органів влади скорочується не менше ніж на 30%", - заявив Азаров.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас