Ощадбанк нагороджено почесною грамотою Кабміну україни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк нагороджено почесною грамотою Кабміну україни

Фондовий ринок
243
З нагоди 80-ї річниці з дня заснування державних ощадних кас у ВАТ “Державний ощадний банк України” сьогодні, 27 грудня, відбулося ювілейне засідання працівників центрального апарату та ветеранів системи банку.
Голова правління Ощадбанку Анатолій Шаповалов у своїй промові на урочистому засіданні особливо підкреслив, що люди, які стояли у витоків Ощадного банку України, всі його працівники по праву можуть пишатися пройденим упродовж цих років шляхом. Ощадбанк, який по суті виріс із державних ощадних кас, не раз доводив свою суспільну значимість, важливу роль в економічному житті України, вітчизняній банківській системі. Ощадбанк сьогодні - фінансово-кредитний інститут загальнонаціонального масштабу з найбільш розвинутою мережею, що об’єднує 6751 банківську установу. Це - один із провідних українських банків, якому довіряють мільйони клієнтів.
Начальник управління фінансової політики Секретаріату Кабінету Міністрів України Георгій Берадзе, який виступив на ювілейному засіданні, повідомив, що 26 грудня 2002 року Кабінет Міністрів України нагородив Почесною грамотою трудовий колектив ВАТ “Державний ощадний банк України” за вагомі трудові досягнення у розвитку банківської системи, високий професіоналізм та з нагоди 80-ї річниці від дня заснування державних ощадних кас. Він вручив цю високу нагороду голові правління Ощадбанку А.В. Шаповалову. Десять кращих працівників банку відзначено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, ще десятьом вручено подяку Прем’єр-міністра України В.Ф. Януковича.
На адресу колективу Державного ощадного банку України надійшли також привітання від державних, банківських установ, профспілкових комітетів, клієнтів банку, журналістів. Зокрема, редакція газети “День” подякувала центральному апарату Ощадбанку за активну участь в акції “Подаруй Чорнухам книгу!”.
На урочистому засіданні голова правління Ощадбанку Анатолій Шаповалов вручив великій групі працівників банку внутрішньобанківські стимули морального та матеріального заохочення. До 80-річного ювілею з дня заснування державних ощадних кас 58 працівників банку удостоєні відзнаки ВАТ “Державний ощадний банк України” за особистий вагомий внесок у розвиток банківської системи України. Почесною грамотою Ощадбанку нагороджено 28 чоловік, ще 34 працівникам оголошено подяку з врученням премії.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас