"Укренерго" позбавила Білоцерківську ТЕЦ права участі в 6 місячних аукціонах з експорту електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укренерго" позбавила Білоцерківську ТЕЦ права участі в 6 місячних аукціонах з експорту електроенергії

Енергетика
156
Національна енергетична компанія "Укренерго" позбавила компанію "Білоцерківська теплоелектроцентраль" (Київська область) права участі у 6 наступних місячних аукціонах (січень-червень) з доступу до міждержавних ліній електропередачі для експорту електроенергії. Про це йдеться в оголошенні "Укренерго".
Білоцерківська ТЕЦ була включена до переліку господарюючих суб'єктів, які визнані неналежними учасниками аукціону і позбавляються права участі в аукціонах протягом наступних шести місяців.
Підставою визнання ТЕЦ неналежним учасником аукціону стало те, що термін дії договору теплоелектроценталі з оптовим постачальником електроенергії менший, ніж термін надання послуг з доступу до пропускної спроможності.
Як повідомлялося, 14 грудня "Укренерго" продала 3 компаніям доступ до пропускної спроможності міждержавних ліній електропередачі для експорту в 2011 році електроенергії загальною потужністю 1,86 тис. МВт за 208,1 тис. гривень.
"Укренерго" реалізувала компанії "ДТЕК Східенерго" доступ до перетину Бурштинського енергоострова загальною потужністю 545 МВт за 156 тис. гривень, також доступ до перетину "Спрямована передача" Добротворська ТЕС "Замость (Польща)" загальною потужністю 215 МВт за 10 тис . гривень.
Крім того, "ДТЕК Східенерго" купила 6 з 8 лотів за 15,5 тис. гривень, що дають право експортувати електроенергію в Білорусь потужністю до 750 МВт.
Інші 2 лоти Білоруського перетину придбало Державне підприємство зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" за 6,6 тис. гривень, які дозволять компанії експортувати в 2011 році в Білорусь електроенергію потужністю до 150 МВт.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас