ГПУ висунула звинувачення проти Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ висунула звинувачення проти Тимошенко

Казна та Політика
6199
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно екс-прем'єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу. Про це повідомила Ю.Тимошенко сьогодні журналістам після допиту в Головному управлінні Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ.
"Терор проти опозиції триває - системний, узгоджений, і найголовніше - не звертаючи увагу на будь-який закон або Конституцію. Щойно від слідчого я довідалася, що проти мене особисто порушено кримінальну справу саме за те, що нібито екологічні гроші були в кризу спрямовані на пенсії, що я скоїла великий злочин, що я людям заплатила пенсії під час кризи", - сказала Ю.Тимошенко.
Екс-прем'єр також повідомила, що слідчий під час допиту спробував застосувати до неї запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
"Без адвоката вони не мали права робити абсолютно ніяких слідчих дій, але вони щось там робили, хотіли пред'явити мені звинувачення, хотіли пред'явити підписку про невиїзд, але без адвоката вони цього не мають права робити", - зазначила вона.
"Янукович переступив межу, за якою йому вже доведеться відповідати за кожну репресію, яку він робить проти опозиції, і за те, що він робить сьогодні проти всіх громадян України", - підкреслила Ю.Тимошенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас