У Януковича підготували "потужний блок" антикорупційних законів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Януковича підготували "потужний блок" антикорупційних законів

Казна та Політика
651
До кінця року в Україні буде прийнято нове ефективне антикорупційне законодавство. Про це заявив глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін.
Він зазначив, що однією зі складових перетворень в країні є реформа у сфері боротьби з корупцією, зокрема, прийняття антикорупційного законодавства.
"Тут практично завершена робота над президентським законопроектом про боротьбу з корупцією. Він включатиме базовий закон і зміни до вже прийнятих антикорупційних законів. Це буде один потужний блок, який дасть відповіді на питання, як країна буде боротися з корупцією в найближчі роки", - заявив глава Адміністрації президента.
Він також висловив упевненість, що Верховна Рада ще в цьому році прийме запропоноване президентом антикорупційне законодавство. "Ми таку домовленість зараз шукаємо з фракціями і керівництвом парламенту", - додав Льовочкін.
Крім того, він повідомив, що в рамках реалізації реформ протягом найближчого часу президент направить до Верховної ради проекти законів про державну службу, центральні органи виконавчої влади, про режим функціонування природних монополій, а також закону про регуляторів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас