Лук'янов: Бюджет забезпечує стабільність гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лук'янов: Бюджет забезпечує стабільність гривні

Валюта
434
Народний депутат України від Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету Владислав Лук'янов вважає, що проект бюджету-2011 є документом, який спрямований на відновлення і відродження нашої держави. Про це повідомили в прес-службі ПР.
Коментуючи проект бюджету з точки зору макроекономічних показників, Лук'янов зазначив, що Україна отримає зростання ВНП у рівні 1 трлн. 253 млрд грн.
"Ми бачимо, що бюджетний дефіцит при цьому зберігається на невисокому рівні - на рівні 3,08%. Це дуже пристойний дефіцит, а враховуючи фінансову нестабільність у світі, це результат, яким можна пишатися, а не ганьбити свою державу і самих себе, не розуміючи фінансових показників і фінансової суті документа", - підкреслив політик.
"Він (бюджет. - Ред.) забезпечує стабільність грошової одиниці - гривні, а це означає, що підприємці можуть планувати свої проекти, що кожна людина може бути впевнена, що купівельна спроможність гривні не буде зруйнована, як це було зроблено попереднім урядом, коли курс гривні впав з 5 до 11 гривень за долар", - пояснив Лук'янов.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас