Мерія перетворить столицю на "світле місто" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мерія перетворить столицю на "світле місто"

Казна та Політика
292
До зимових свят керівництво Києва підготувало соціальну програму "Новий рік у Світлому місті", яка включає проведення новорічної ярмарки, урочисте запалення новорічної ялинки, новорічну ніч на Майдані Незалежності, святкування Старого Нового року і Хрещення.
За кілька годин до Нового року почнеться маскарадна хода від Бессарабської площі до Майдану, приєднатися до якої зможе кожен бажаючий. При собі необхідно мати предмет, який світиться, - ліхтарик, паличка, будь-який інший сувенір, - щоб "засвітити" Майдан. Ключовим елементом свята буде світлове шоу, яке об'єднає лазерні технології, 3D-відео-проекцію і феєрверк. Потім - святковий концерт.
У кожному районі столиці в новорічну ніч також пройдуть концерти, будуть працювати ді-джеї. За допомогою камер кияни, які святкуватимуть Новий рік біля районної ялинки, зможуть привітати весь Майдан зі святом, їхні привітання будуть виведені на великий екран.
Крім того, 7 січня 2011 року на Майдані з боку Михайлівської вулиці на зведеній у вигляді вертепу сцені відбудеться велике Різдвяне свято "Христос народився! Славімо Його!", який розпочнеться о 14:00. Перед глядачами виступлять професійні фольклорні колективи країни. 19 січня пройде загальноміське святкування Водохреща, з традиційними купаннями в Дніпрі - на Оболонській набережній та в Гідропарку.
Нагадаємо, головна ялинка країни засяє вогнями на площі Незалежності 17 грудня. На святі очікується присутність президента Віктора Януковича, керівників міста та інших офіційних осіб. Також в цей день відбудеться урочисте відкриття благодійної різдвяного ярмарку на центральній площі столиці.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас