Аналітики: ФРС залишить базову відсоткові ставку без змін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: ФРС залишить базову відсоткові ставку без змін

Казна та Політика
192
Комітет із відкритих ринків ФРС США у вівторок, 14 грудня, о 22:15 мск оголосить рішення про базову відсоткову ставку за підсумками планового засідання. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним порталом dailyFX.com, передбачають, що ставка буде залишена без змін на рекордно низькому рівні - в діапазоні 0-0,25% річних.
Бюро національної статистики Великобританії о 12:30 мск оприлюднить дані із темпів зростання споживчих цін в країні у листопаді. Річна інфляція у Великобританії в цей період збереглась на рівні жовтня і склала 3,2%, вважають аналітики.
Центр досліджень економіки Європи (Zentrum fur Europaische Wirtschaftsforschung, ZEW) о 13:00 мск оприлюднить дані з індексу довіри інвесторів до економіки єврозони і Німеччини в грудні. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, прогнозують, що показник для єврозони в даному періоді знизився до 10,5 пунктіі проти 13,8 пунктів місяцем раніше, а для Німеччини збільшиться до 3,9 пунктів з 1,8 пунктів у листопаді.
Eurostat о 13:00 мск опублікує дані із промислового виробництву в єврозоні за вересень. Промвиробництво у 16 країнах, що використовують єдину валюту, зросло в жовтні на 1,3% в порівнянні з вереснем, вважають аналітики.
Міністерство праці США у вівторок о 16:30 мск представить дані із темпів зростання цін виробників в країні за листопад поточного року. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, прогнозують, що ціни виробників у США в даному періоді зросли на 0,5% в порівнянні з жовтнем, і на 3,3% - в річному обчисленні.
Міністерство торгівлі США о 16:30 мск опублікує дані із роздрібних продажів у країні в листопаді. Аналітики, опитані інформаційно-аналітичним інтернет-порталом dailyFX.com, чекають зростання показника на 0,6%.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас