Нафта дешевшає на прогнозах потепління у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на прогнозах потепління у США

Енергетика
390
Вартість нафти у вівторок корегується вниз після досягнення чотириденного максимуму на тлі побоювань, що температура у США буде вищою, ніж очікується, що може призвести до зниження вжитку палива у найбільшій у світі економіці. Про це свідчать дані торгів.
Вартість січневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку за станом на 07:16 мск знизилась на 0,38 долара, або на 0,43% - до 88,23 долара за барель. Ціна січневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знизилась на 0,44 долара, або на 0,48% - до 90,75 долара за барель.
Підвищення цін на паливо, що встановилось раніше, було обумовлене оголошенням у штаті Флорида надзвичайного стану внаслідок сильних холодів, які можуть стати причиною загибелі урожаю, а також сильного снігопаду на Середньому Заході.
"Хоча зараз досить холодно, коротко- і середньострокові прогнози погоди обіцяють потепління. Слабший ринок палива комунально-побутового призначення послужив лише невеликим каталізатором (зростання цін на нафту)", - наводить агентство Bloomberg коментар головного фахівця з інвестицій Cubit Asset Management Pte Марка Кінена.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас