Колесников обіцяє турбізнесу європейські умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников обіцяє турбізнесу європейські умови

Казна та Політика
110
З реалізацією адміністративної реформи та реорганізацією міністерств держава створить європейські умови для розвитку туристичного напрямку бізнесу. Як повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури, про це повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесников.
"Роль держави у розвитку туризму досить проста. Найголовніше - ми повинні створити нашим компаніям, які займаються туризмом, а особливо власникам готелів і тим, хто хоче вкладати у розвиток туристичного бізнесу, умови на рівні зі західними компаніями", - підкреслив Б.Колесников.
За словами віце-прем'єр-міністра України - міністра інфраструктури, держава готова надавати вітчизняним компаніям, що працюють на ринку туризму, належну підтримку. "Держава готова вітчизняним компаніям, які будують сучасні готелі, частково компенсувати витрати. Це європейський стандарт і це є належним внеском держави в розвиток галузі", - сказав він.
У найближчих планах - відкриття консолідованого державного агентства в Москві. "Ми працюємо над тим, щоб усі українські туристичні компанії мали можливість бути представленими там і продавати свої послуги на російському ринку. Ми вважаємо російський ринок найбільш перспективним і таким, що не вимагає спеціальної підготовки, адже Україна і Росія знаходяться фактично в рівних умовах", - сказав Б.Колесников. "Думаю, що наше агентство отримає всі можливості, щоб продавати свої тури по всьому світу", - підкреслив він.
Як повідомлялося, згідно з Указом Президента України Віктора Януковича від 9 грудня 2010 року №1085/2010 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" шляхом реорганізації Міністерства транспорту та зв'язку України створено Міністерство інфраструктури України. На новостворене міністерство також покладено функції з реалізації державної політики у сфері туризму.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас