У "Лото-Забава" виграли джек-пот - 8 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Лото-Забава" виграли джек-пот - 8 мільйонів

Казна та Політика
1102
У неділю, 12 грудня, під час розіграшу чергового тиражу в "Лото-Забава" учасники гри виграли призи на загальну суму 13 млн. 736 тис. грн.
Зокрема, як йдеться в повідомленні лотерейного оператора "М.С.Л.", виграно джек-пот у розмірі 8 млн. грн., виграно ще 1 млн. грн. грн. (розділили між собою 4 гравці), ще четверо отримають по 100 тис. грн., один гравець - 200 тис. грн., Ще семеро - майже по 60 тис. грн., в додатковому акційному розіграші виграний приз 25 тис. грн.
Як сказано в повідомленні, "гра відбулася 12-го числа 12-го місяця і видалася фантастично вдалою для гравців, по-справжньому передноворічною, феєрично святковою". Також, звертають увагу автори повідомлення, в цей день з'явився 81-й мільйонер в історії лотереї, вже 18-й мільйонер у цьому році. "Головний переможець, який купив щасливий квиток в Одеській області, став не просто мільйонером, а мультимільйонером, вигравши суму, еквівалент понад мільйон американських доларів", - відзначають організатори лотереї.
У 2010 році це вже 4-й мультимільйонер "Лото-Забава", і вже вдруге виграють джек-пот у розмірі 8 млн. грн., додали вони.
Між тим у повідомленні нагадується, що 2010 рік для лотереї особливий - з кінця січня гра йде за новими правилами, які дозволяють гравцям вигравати великі суми набагато частіше, а 1 млн. грн. виграють так часто, як ніколи раніше. Саме тому 2010-й став рекордним за кількістю нових мільйонерів "Лото-Забава".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас