Шевченківський суд підтвердив, що комунальні тарифи в незаконність підвищення тарифів на житлокомпослуги для киян у 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шевченківський суд підтвердив, що комунальні тарифи в незаконність підвищення тарифів на житлокомпослуги для киян у 2009 р.

Казна та Політика
466
Шевченківський районний суд Києва підтвердив незаконність підвищення комунальних тарифів для жителів столиці, що діють із листопада 2009 року, стверджують у Блоці Віталія Кличка.
"10 грудня суд задовольнив позов Віталія Кличка до КМДА та визнав незаконними й нечинними у момент прийняття розпорядження міськдержадміністрації від 30.11.2009", - повідомляється на сайті партії Віталія Кличка "УДАР" у понеділок.
Йдеться про розпорядження щодо встановлення нових тарифів на комунальні послуги з постачання холодної та гарячої води, опалення.
"Постанова суду набуде чинності напередодні Нового року, якщо КМДА не подасть апеляційної скарги", - зазначається в повідомленні.
У Блоці Кличка наголосили, що рішення суду обумовлене тим, що КМДА "прийняла розпорядження про підвищення тарифів із грубим порушенням норм чинного законодавства та принципу розподілу повноважень влади".
"Рішення суду вкотре підтверджує незаконність підвищення комунальних тарифів у Києві. Шкода, що замість того, аби визнати свої помилки, столична влада робить усе, аби витягнути з кишень киян якомога більше коштів", - наводить сайт слова В.Кличка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас