Бернард Медофф навряд чи зможе бути присутнім на похороні сина — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бернард Медофф навряд чи зможе бути присутнім на похороні сина

Казна та Політика
817
Американський аферист Бернард Медофф, засуджений на 150 років в'язниці за створення фінансової піраміди, навряд чи зможе приїхати на похорон старшого сина Марка Медоффа, який кінчив життя самогубством у день другої річниці арешту батька, пише в понеділок британська газета "Дейлі телеграф".
У повідомленні наголошується, що Медофф має право направити подання з проханням дозволити йому бути присутнім на похороні, але, за словами представника в'язниці, такий дозвіл може бути дано лише в разі, якщо "це очевидно збігається з громадськими інтересами", - пише "Дейлі телеграф".
Як повідомлялося, старший син Медоффа 46-річний Марк Медофф був знайдений мертвим у своїй квартирі. За попередніми результатами слідства, М.Медофф кінчив життя самогубством, пише The Wall Street Journal.
Медофф, екс-голова ради директорів фондової біржі Nasdaq, в 1960 році створив найбільшу в історії фінансову піраміду, яка діяла до грудня 2008 року. Її інвестори втратили близько $65 млрд. Медофф визнав себе винним у березні 2009 року.
Перед смертю Медофф відправив кілька електронних листів. У листі до свого адвоката Мартіна Флуменбаума він написав: "Ніхто не хоче слухати правду. Подбайте про мою сім'ю".
За словами Флуменбаума, Медофф "не витримав двох років безжалісного тиску хибних звинувачень та інсинуацій" про те, що його батько є "жахливим злочинцем".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас