В Росії жінки відкупаються від працівників ГИБДД удвічі рідше від чоловіків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Росії жінки відкупаються від працівників ГИБДД удвічі рідше від чоловіків

236
Як показало опитування, проведене Дослідницьким центром рекрутингового порталу Superjob.ru, за останній рік хабар співробітникам ГИБДД давав майже кожен четвертий російський автовласник. За словами опитаних нами автоаматорів, які зізнались у тому, що їм доводилося давати хабар співробітникам ГИБДД (22%), працівники даної структури самі активно вимагають гроші, а саме "роблять відверті натяки", "просять гроші відкрито, навіть якщо водій ні в чому не винен".
Чоловіків, які повідомили про те, що вони давали хабарі автоінспекторам, майже удвічі більше, ніж жінок (27% і 14% відповідно). Крім того, частіше за інших від працівників ГИБДД відкуповувались автовласники у віці 35-45 років, а також учасники опитування, чий щомісячний заробіток перевищує 45 тисяч рублів.
Тим не менше, переважна більшість респондентів (75%) запевняють, що за останній рік вони жодного разу не давали хабар співробітникам ГИБДД. Багато хто з них уточнює, що вони ніколи не підкуповували працівників дорожньо-патрульної служби і не збираються цього робити у майбутньому: "Принципово не даю"; "Ніколи не давав і ніколи не дам"; "Я не порушую і ніколи з цим не стикався".
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас