Богословська: Адмінреформа - це складне рішення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Богословська: Адмінреформа - це складне рішення

241
Адміністративна реформа, котра передбачає скорочення 50% чиновників і половини установ центральної виконавчої влади, - це складне рішення. Воно, з одного боку, передбачає певні витрати на початковому етапі, а, з іншого боку, позбавляє багатьох людей роботи, заявила народний депутат Інна Богословська.
Політик зазначила, що система управління країною стала украй неефективною через збільшення чиновницького апарату і масштабної корупції. "Сьогодні чиновництво в Україні перетворилася на клас, в якого засіб виробництва - ручка і папірець, і один підпис інколи цьому чиновникові дає можливість заробити стільки, скільки стотисячне місто заробляє за місяць ", - зазначила політик.
Богословська назвала рішення проводити адміністративну реформу украй непростим, проте необхідним для нормального розвитку країни. "Ми прекрасно розуміємо, що перший квартал буде дуже важким, тому що аби провести скорочення штатів, нам потрібно виплатити потрійну зарплату. Тобто це все складно, але плюс цієї ситуації очевидний. Ми прийшли до тієї риси, де далі так жити, як ми живемо, неможливо", - підсумувала вона.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас