Яценюк: президент скоротив неугодних йому чиновників, а не провів адмінреформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: президент скоротив неугодних йому чиновників, а не провів адмінреформу

Казна та Політика
170
Оголошені президентом України зміни у системі органів центральної влади не є адміністративною реформою, а лише скороченням кількості чиновників, що впливають на ухвалення рішень і розподіл грошових потоків, вважає народний депутат, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк.
"Те, що країні необхідна адміністративна реформа, не викликає жодних сумнівів. Але те, що сталося - це просто скорочення кількості міністрів. Позбулися декількох персоналій. До адміністративної реформи ще дуже далеко", - цитує Яценюка прес-служба "Фронту змін".
За словами політика, адміністративна реформа повинна передбачати зміну якості і філософії влади. "Найважливіше, що повинна передбачати адмінреформа: боротьба із корупцією в органах державної влади і надання громадянам послуг, які держава зобов'язана надавати в медицині, освіті, дозвільній системі, питаннях створення робочих місць", - підкреслив він.
Поки, переконаний Яценюк, відбувається механічне скорочення чиновників, що приймають рішення, але це не змінює якості самих рішень.
"Це просто скорочення неугодних президентові чиновників", - підсумував він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас