Кому вигідна Комплексна Автоматизація бізнесу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому вигідна Комплексна Автоматизація бізнесу?

376
16 грудня 2010 в українському офісі ГК "ІНТАЛЄВ" пройде відкритий майстер-клас "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент. Комплексна Автоматизація від А до Я"
Як Ви гадаєте, чим обернеться керування автомобілем з орієнтацією лише по дзеркалу заднього виду? Вірно - втратою координації і неминучою катастрофою! Теж станеться з компанією, коли власник отримує управлінську інформацію про бізнес з катастрофічним запізненням - про оперативність в управлінні не може бути й мови. Як виправити ситуацію? Як отримувати інформацію в максимально короткі терміни? Як запрограмувати компанію на успіх і приймати ефективні управлінські рішення? Відповідь проста: тільки за допомогою комплексної автоматизації управлінської діяльності можливо серйозно і надовго поліпшити всі бізнес-процеси компанії.
Український офіс ГК "ІНТАЛЄВ" (www.intalev.ua) запрошує керівників компанії, фінансових директорів, IT - директорів, фахівців фінансово-економічних служб відвідати майстер-клас "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент. Комплексна Автоматизація від А до Я ". У ході заходу провідні експерти поділяться найкращим бізнес - досвідом, продемонструють можливості автоматизації системи управління компанією, покажуть інтеграцію різних модулів системи, дадуть характеристику оптимізації областей управління на різних функціональних модулях системи. Вхід на майстер-клас ВІЛЬНИЙ. Необхідна попередня реєстрація.
Ключові питання заходу:
- Комплексна автоматизація бізнесу: передумови, перспективи та ефекти.
- Проектування компанії: від стратегії до посадової інструкції рядового співробітника.
- Повна фінансова картина підприємства: міф чи реальність?
- Як в он-лайн режимі контролювати роботу всієї компанії.
- Кручу, верчу - підвищити ефективність хочу!
- Хто, що і як робить в компанії? І найголовніше, хто за все це відповідає?
Питання розкриваються на прикладі реалізації рішення в програмному продукті ERP класу "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент"
Зареєструватися:
- заповнивши реєстраційну форму на сайті http://www.intalev.ua/
- за багатоканальним телефоном: (044) 537-74-11, 207-39-59
Досвід ГК "ІНТАЛЄВ" - це більше тисячі виконаних проектів з підвищення ефективності бізнесу українських і російських компаній. Серед наших клієнтів в Україні: ЗАТ "ПРОСТО-страхування", КП "Київський метрополітен", ТОВ "ТЕКТ "Капітал", ТОВ "АФХ Трейд","Донбас-Арена", ТОВ "Три Ведмеді", ТОВ "Транс-Сервіс -1", ФК "Шахтар", ТОВ "Ресторація номер один",ТОВ "Суматра ЛТД" (Мережа "Космо"), ТОВ "ДЕ НОВО", ТОВ "Домотехніка-Норд", ЗАТ " РК "Євротек", "Борщагівський ХФЗ", ГК "ФАКТОР", ВАТ "Молочник", Фармацевтичний Завод "Дарниця" та інші.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас