Власний процесінговий центр Укрексімбанку сертифікувала MasterCard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власний процесінговий центр Укрексімбанку сертифікувала MasterCard

Фондовий ринок
158
19 грудня ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” успішно впровадив проект з підключення власного процесінгового центру безпосередньо до платіжної системи MasterCard International, закінчивши таким чином черговий етап виведення власного процесінга на принципово новий рівень роботи.
У жовтні поточного року подібне підключення вже було проведено Укрексімбанком до платіжної системи VISA Int. Безпосереднє підключення до платіжних систем, з якими Укрексімбанк працює на вітчизняному ринку з 1996 року, стало можливим завдяки впровадженню банком нового програмного забезпечення Way4 для власного процесінгового центру.
Зазначений режим роботи процесінга дозволив Укрексімбанку істотно покращити якість обслуговування міжнародних платіжних карток, що були емітовані як самим банком, так і іншими емітентами. Збільшилася швидкість обробки операцій, зменшилася ймовірність виникнення помилок, підвищився рівень безпеки при розрахунках карткою.
На сьогоднішній день процесінговий центр Укрексімбанку обробляє щогодини в середньому 1 230 трансакцій з використанням міжнародних платіжних карток.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх обласних та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас