У занесеній снігом Європі погіршуються проблеми із транспортом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У занесеній снігом Європі погіршуються проблеми із транспортом

Казна та Політика
338
У деяких європейських країнах у четвер спостерігаються серйозні проблеми із транспортом у зв'язку з поганими погодними умовами, повідомляють західні ЗМІ.
У багатьох районах Німеччини снігопади та ожеледь паралізували рух на автотрасах. Через численні затори, довжина яких в деяких районах досягла 40 км., ускладнено під'їзд до аеропортів. Багато пасажирів запізнилися на рейси.
Через снігопад в аеропорту Франкфурту-на-Майні скасовано 340 рейсів. В аеропортах "Тегель" і "Шенефельд" в Берліні скасовано більше 60 рейсів. У Мюнхені більше 700 осіб змушені були провести ніч в аеропорту в очікуванні вильоту їх літаків.
Через снігопад у четвер порушено залізничне сполучення між Берліном і Мюнхеном. У землях Саксонія, Тюрингія, Рейнланд-Пфальц і Заарланд воно було практично повністю паралізоване. У деяких містах припинений рух трамваїв. Комунальні служби Німеччини повідомили, що через брак реагентів проти ожеледі утруднено очищення автодоріг і злітно-посадочних смуг в аеропортах.
Між тим, у шотландському Единбурзі до очищення доріг від снігу і льоду залучена армія. Солдати також розчищають підходи до котельних в лікарнях і будинках для осіб похилого віку. Траса, що сполучає Единбург і Глазго, знов відкрита, проте залізничне сполучення на північному сході Великобританії, як і раніше, порушене, а всі школи на півночі країни закриті. Температура на півночі Великобританії знизилася до 18 градусів морозу. За прогнозами, найближчими днями температура підвищиться, але потім знову повернеться морозна погода.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас