Новорічне святкування обійдеться столиці у 60 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новорічне святкування обійдеться столиці у 60 млн грн

Казна та Політика
274
КМДА досягла попередніх домовленостей із бізнесом про "подарунок" в 60 млн грн. на Новорічні і Різдвяні заходи.
Програму загальноміських Новорічних і Різдвяних заходів Київська міськдержадміністрація (КМДА) затвердила ще на початку листопада. Проте витрати міського бюджету на ці заходи офіційними особами до цих пір не оприлюднювались. Звичайно, якщо не вважати названу главою міськадміністрації Олександром Поповим вартість ялинки на Майдані в 200 тис. грн.
Разом з тим, джерело "Коментарів" у КМДА повідомило, що попередній кошторис програми загальноміських Новорічних і Різдвяних заходів складає 60 млн грн., причому це позабюджетні кошти.
Поки не відомо, під які умови бізнес дав попередню згоду сплатити зі своєї кишені розважальні заходи для киян, проте виходячи із названої суми, можна зробити висновок, ці Новий рік і Різдво в столиці будуть найдорожчими за всю історію.
Так, за офіційними даними, витрати лише на святкування Нового 2009 року на Майдані Незалежності в Києві склали 1,019 млн грн., а Нового 2008 року - 1,17 млн грн.
Чим можна здивувати столицю на 60 млн грн. уявити складно. До речі, поки громадськості доступний лише перелік заходів, більшість з яких для міста незмінні вже декілька років.
Так, з 13 по 20 грудня в Києві відбудуться змагання із плавання на призи Діда Мороза і Золотої Рибки, 25 грудня - парад Дідів Морозів, з 25 по 26 грудня - Чемпіонат світу зі спортивного танцю, 31 грудня - легкоатлетичний пробіг "Біг в 2011 рік", з 8 по 10 січня - змагання з легкої атлетики "Різдвяні старти", а 19 січня в Гідропарку пройдут водохресні купання. Головну ялинку країни запалять 24 грудня. Крім того, програмою передбачено проведення численних добродійних виставок, театралізованих дійств, циркових виступів, новорічних ранків і вечорів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас