Міжнародні фіндонори виділили В'єтнаму 8 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародні фіндонори виділили В'єтнаму 8 млрд доларів

Казна та Політика
217
В'єтнам в 2011 році отримає близько 8 мільярдів доларів цільових пільгових кредитів на потреби розвитку національної економіки. Рішення про це було оголошено за підсумками зустрічі консультативної групи В'єтнаму та міжнародних організацій-інвесторів, що завершилася в середу в Ханої.
Рік від року обсяг іноземної фінансової допомоги В'єтнаму зростає, що, на переконання місцевої влади, може свідчити про підтримку, що надається міжнародним співтовариством політиці реформ, яку проводить керівництво країни.
Представники країн-донорів високо оцінили успіхи країни в модернізації і розвитку національної економіки. Разом з тим, на їхню думку, в'єтнамській державі варто зосередити більше зусиль на боротьбі з корупцією та вдосконалення адміністративної системи, а також забезпечити прозорість витрачання донорами коштів, не допускаючи їх використання не за прямим призначенням.
Тема нецільового використання міжнародних кредитів і фінансових зловживань, пов'язаних з ними, регулярно порушується на зустрічах представників в'єтнамського уряду та країн-інвесторів. Лише за останні п'ять років сума коштів, виділених В'єтнаму донорами в якості довгострокових пільгових або безоплатних позик, перевищила 50 мільярдів доларів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас