Депутатів можуть відправити на курси підвищення кваліфікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутатів можуть відправити на курси підвищення кваліфікації

Казна та Політика
171
Депутат Верховної ради Лілія Григорович, Андрій Парубій, Володимир Карпук (усі від фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самоборона"), Олег Зарубінський ("Народна партія") та Андрій Павловський ("Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина") пропонують парламенту ввести курси кваліфікації депутатів.
Про це сказано в проекті закону №7438 "Про внесення змін до закону України "Про статус народного депутата України" (щодо проведення курсів підвищення кваліфікації народних депутатів України)", зареєстрованому в Раді 8 грудня.
Текст законопроекту поки відсутній на офіційному сайті парламенту.
Згідно з повідомленням прес-служби партії "Наша Україна" законопроектом пропонується забезпечити проведення не рідше одного разу на два роки курсів підвищення кваліфікації в таких галузях знань як історія України, конституційне право, українська та іноземні мови.
Нагадаємо, 9 листопада міністр освіти і науки Дмитро Табачник, а також декілька депутатів Ради написали диктант, який диктувався по Національному радіо і був приурочений до Дня української писемності та мови.
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає за доцільне, щоб державні службовці перед тим, як обійняти посаду, здавали іспити на знання Конституції, історії та української мови.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас