Тимошенко має намір ініціювати в ВР фінансування держбюджетом парламентських виборів у 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко має намір ініціювати в ВР фінансування держбюджетом парламентських виборів у 2011 році

Казна та Політика
193
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір при розгляді в парламенті проекту Державного бюджету на 2011 рік домогтися внесення змін для забезпечення фінансування проведення чергових парламентських виборів у 2011 р., повідомляє прес-служба партії.
"Ми обов'язково внесемо всі ті пункти в цей бюджет, обов'язково будемо пропонувати Верховній Раді проголосувати за витрати на парламентські вибори, які згідно з Конституцією повинні проходити в 2011 р.", - заявила Тимошенко.
На її думку, відсутність у прийнятому Кабінетом міністрів України проекті держбюджету на 2011 р. фінансових коштів для організації та проведення виборчого процесу "свідчить про бажання влади відмовитися від виборів як елементу демократичного та прозорого формування влади".
"Це говорить лише про те, що сьогоднішній владі в принципі вибори вже не потрібні, вони себе дуже добре почувають, і в них немає ніякого бажання запитати у суспільства, як себе почуває народ, саме тому, я думаю, вже їх концепцією лінії поведінки буде запобігання законних своєчасних виборів. Саме тому відповідних витрат у державному бюджеті немає", - підкреслила Тимошенко.
Нагадаємо, міністр фінансів України Федір Ярошенко сьогодні заявив, що в проекті бюджету на 2011 р. не заплановано коштів на проведення виборів до Верховної Ради України.
"Гроші ми не планували, однак якщо буде необхідність, то у нас є необхідний фінансовий ресурс. Жодних проблем не буде", - заявив Ярошенко.
Нагадаємо, на своєму засіданні 22 листопада Центральна виборча комісія (ЦВК) не підтримала проект постанови заступника голови ЦВК Андрія Магери про оголошення виборчого процесу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас