Бродський готується до відставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський готується до відставки

Казна та Політика
2562
Законопроект про посилення відповідальності чиновників за порушення дозвільного та регуляторного законодавства був схвалений на урядовому комітеті під керівництвом віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка. Як прокоментував це рішення в своєму блогу голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, "тепер його точно звільнять".
"Мій законопроект про відповідальність чиновників уже пройшов урядовий комітет, Тігіпко його підтримав. Після того, як законопроект пройде Кабмін і буде прийнятий у Верховній Раді, з поборами в нашій країні буде покінчено. Чиновники тремтять. Тепер, по-моєму, мене точно звільнять. Але після цього закону - і не шкода", - написав Бродський у своєму ЖЖ.
Відповідно до законопроекту, який Бродський називає "досягненням його 8-місячної роботи при владі", якщо держслужбовець буде зволікати з видачею дозволів, відмовляти в прийомі документів, видавати дозволи, не передбачені законами тощо, він за перше порушення буде оштрафований на 850 гривень, а за друге - звільнений за рішенням суду.
"Це перший по-справжньому антикорупційний закон за останні 20 років. Коли чиновник буде персонально відповідати за свої дії, впевнений, він тричі подумає, перш ніж псувати життя бізнесу", - так прокоментував законопроект голова Держкомпідприємництва.
Михайло Бродський висловив сподівання, що вже незабаром документ буде внесений на розгляд Верховної Ради.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас