Азаров обіцяє адаптаційний період для нового Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров обіцяє адаптаційний період для нового Податкового кодексу

Казна та Політика
982
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що 2011 рік буде адаптаційним періодом для нового Податкового кодексу, протягом якого не будуть ні стягуватися штрафи, ні нараховуватися пеня.
"Ми передбачили цілий рік досить ліберальний. Протягом цього періоду не будуть ні стягуватися штрафи, ні пеня нараховуватися. Всі ті, хто розповідав, що якийсь там цей кодекс виключно жорсткий, що він всіх задушить - це все порожня балаканина, політиканство на порожньому місці. Уряд як ніхто зацікавлений, щоб бізнес відчував себе більш вільно", - сказав прем'єр в інтерв'ю "5 каналу".
Крім того, за його словами, буде проведено всебічне роз'яснення норм, позицій і положень нового податкового законодавства.
"Я сьогодні підписав розпорядження, в якому вся наша служба, всі наші міністерства і відомства зобов'язуються підготуватися до набрання чинності цього дуже важливого для країни, підприємців і бізнесу закону. Це дуже велика робота і вона буде розгорнута вже зараз, насамперед з роз'яснення норм податкового законодавства. Будуть організовані віртуальні курси, коли через систему телебачення та інтернету фахівці будуть роз'яснювати бухгалтерам, керівникам підприємств, всім, хто цього потребує, норми, позиції, положення", - сказав М.Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас