Swedbank: Введення євро зробить банківські платежі в Естонії значно дешевшими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swedbank: Введення євро зробить банківські платежі в Естонії значно дешевшими

Валюта
292
З 1 січня 2011 року звичайні платежі, здійснені в євро через естонську філію шведського фінансового концерну Swedbank і що направляються до країн європейського економічного простору, стануть у кілька разів дешевшими, оскільки їх вартість порівняється із нинішніми внутрішньодержавними платежами.
Про це ІА REGNUM повідомили у Swedbank. Крім того, анулюється колишня плата в 90 крон (5,8 євро) за надходження на особовий рахунок євро із європейських країн.
В той же час ціна звичайного внутрішньодержавного платежу в Swedbank не зміниться - вона, як і раніше, складатиме від 6 крон (38 євроцентів) до 15 крон (96 євроцентів). Одночасно із списку банківських послуг зникне внутрідержавний терміновий платіж, відміну якого в банці пояснили технічними обмеженнями.
У Swedbank повідомили, що з 1 січня 2011 року на банківських рахівницях клієнтів банку замість естонських крон будуть євро і платежі в кронах більше робити буде неможливе. Всі перерахування здійснюватимуться в євро, рахунки також оплачуватимуться в єдиній європейській валюті.
Естонія з першого січня 2011 року стане 17 державою-членом ЄС, котра відмовилась від національної валюти на користь єдиної євровалюти, і першою серед республік СРСР перейшла на євро.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас