Депутат: Більша частина податків має залишатися на місцях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат: Більша частина податків має залишатися на місцях

Казна та Політика
174
Народний депутат, член колегії партії Християнсько-Демократичний Союз Володимир Марущенко заявляє, що Україна потребує реформи місцевого самоврядування, в результаті якої значні ресурси і повноваження повинні бути передані на місця.
"Нещодавно країна обрала нових керівників місцевої влади. Для того, щоб вони ефективно реалізовувати свої виборчі програми, допомагали громаді, держава повинна зробити їм крок назустріч і передати значну частину повноважень. Крім цього, потрібно провести і бюджетну реформу, щоб більша частина зібраних податків залишалася на місцях, і вже громади вирішували, як і на що витрачати кошти в першу чергу", - цитує В.Марущенка прес-служба депутатської групи "Право вибору".
Депутат зазначив, що всі локальні проблеми повинні вирішуватися на місцях, без зайвих бюрократичних довідок і процедур.
"Чиновники ж повинні займатися не політичними дебатами, а щоденною управлінською роботою. Тоді в нас будуть чисті освітлені вулиці, прибрані дороги, теплі школи й лікарні", - вважає політик.
"Нові політичні лідери мають продемонструвати суспільству високий рівень ефективного керівництва", - додав парламентарій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас