Дата-центр ВОЛЯ запропонував сервера поліпшеної конфігурації в тарифах "Бізнес" та "Профі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дата-центр ВОЛЯ запропонував сервера поліпшеної конфігурації в тарифах "Бізнес" та "Профі"

242
3 грудня 2010 року. Дата-центр ВОЛЯ запустив восьму акцію з серії "Limited Edition", за умовами якої абонентам пропонуються на окремих тарифних планах сервера поліпшеної конфігурації з потужнішим процесором.
Зокрема:
  • за 599 гривень на тарифному плані "Бізнес" пропонуються сервери з процесором - Intel Pentium Dual-Core E2160 і AMD Opteron Dual Core 1212 замість стандартного серверу на базі Intel Atom;
  • за 899 гривень на тарифному плані "Профі" пропонується сервер на базі Intel Xeon Quad-Core замість стандартного серверу на базі Intel Pentium;
Нагадаємо, що всі нові абоненти дата-центру ВОЛЯ мають змогу протестувати послуги хостингу серверів протягом семи днів та прийняти рішення про користування послугою у майбутньому після тестового періоду.
Андрій Кільколих, керівник Дата-центру ВОЛЯ, зазначає: "За вже звичною традицією, ми запускаємо восьму за рахунком акцію Limited Edition. Як і раніше ця акція дозволить існуючим абонентам дата-центру оновити парк обладнання, без переходу на більш дорогі тарифи. Нові ж абоненти отримають перевагу в апаратній частині тарифного плану без додаткових витрат".
Пропозиція чинна до вичерпання партії акційних серверів.
Нагадаємо, що тарифний план "Бізнес" за 599 грн/міс. передбачає:
  • необмежений вихідний зарубіжний і український трафік на швидкості 100 Мбіт/с;
  • 4 IP-адреси;
  • 60 ГБ вхідного зарубіжного трафіку;
  • 60 ГБ на сервері резервного зберігання даних.
  • необмежений вихідний зарубіжний і український трафік на швидкості 100 Мбіт/с;
  • два Ethernet-підключення по 100 Мбіт/с;
  • 4 IP-адреси;
  • 160 ГБ вхідного зарубіжного трафіку; 160 ГБ на сервері резервного зберігання даних.
Детальну інформацію про послугу, тарифи й додаткові сервіси розміщено на сайті Дата-центру – www.dc.volia.com .
Дата-центр ВОЛЯ – підрозділ компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сollocation/колокейшн, виділений сервер (dedicated), віртуальний сервер (VPS, VDS)) – розміщенням серверів на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключенням їх до мережі Інтернет. На час користування послугою безкоштовно надається сервер стандартної конфігурації. За бажанням абонент може встановити без додаткової плати власний сервер замість стандартного.
Компанія ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером.
Загалом в Україні обслуговує біля 1,7 млн абонентів, у тому числі понад 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету.
ВОЛЯ надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги – доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації – високошвидкісний доступ до Інтернету, комп’ютерний і голосовий зв’язок, а також послуги найбільшого Україні дата-центру.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас